Ny Specialized Stumpjumper 2019

Den ultimate trail cykel, nu endnu bedre. Specialized har fornyet deres Stumpjumber model med mange nye features som sætter den forrest i feltet. Der er helt nye innovative tanker bag, og så er der også små forbedringer som man ikke forstår andre ikke har tænkt på – f.eks. den nye chainstay protector.

Specialized Stumpjumber.
-Nyt stel med “side-arm frame”
-Forbedret kabelføring
-Helt ny chainstay protector
-SWAT Storage i stellet (nu med 20% mere plads)

Forbedringerne er ikke få, og alligevel er en Specialized Stumjumber stadig en Stumpjumper. Den allerstørste ændring kommer i det nye Side-Arm ophæng.

SIDEARM STELLET
Alle unødvendige huller og ophæng er fjernet. Rammen er derfor blevet lettere og mere stiv. Sidearm designet forbinder alle tre monteringspunkter på bagenden, hvilket skaber en betydelig forbedring i både stivhed og ydeevne. Det nye design er 20% mere effektivt, og man er endt op med en af ​​de letteste trailrammer på markedet.

MERE STILLE DRIVECHAIN
Den nye kædespændingsbeskytter gør kørslen næsten tavs, og er samtidig designet således at kæden ikke hopper så nemt af. Den forhindret simpelthen slack i kæden. Her tager Specialized en helt elementær del af en mountainbike og forbedrer den. Man kan kun forestille det bliver udbredt til alle deres cykler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *